Tosty z piekarnika

Drożdżowe racuchy

Dziś polecam, tosty podane nieco inaczej.

Składniki:

chleb tostowy (ja mam pełnoziarnisty)
pieczarki
pomidory
tarty żółty ser

Wykonanie:

Chleb smarujemy masłem, następnie układamy na nim obrane, opłukane i pokrojone w plasterki pieczarki. Następnie pokrojone w plasterki pomidory i posypujemy tartym żółtym serem.

Wstawiamy do piekarnika i zapiekamy aż ser się zarumieni.

4 Responses to Tosty z piekarnika

  1. Ania napisał(a):

    mniam:) też tak robię:)

  2. Salvador Dali napisał(a):

    Prosto i smacznie-o to chodzi:)

  3. Agnieszka napisał(a):

    Uwielbiam tościki

  4. Ze smakiem napisał(a):

    Też robię podobne, smaruje je masłem czosnkowym, wolę takie niż z opiekacza

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *